De beste kwaliteit van ons voor u!

De werkzaamheden van Schildersbedrijf 't Gooi b.v. worden secuur uitgevoerd, uiteraard worden ook de juiste producten gebruikt. 

Om ervoor te kunnen zorgen dat u tevreden blijft met het resultaat spenderen wij extra tijd aan uw opdracht. Sauswerk doen wij altijd 2x, dit doen wij aan de binnen- en buitenkant. Bij muren of plafonds die nog niet gesausd zijn beginnen wij met voorlijmen, nadat het voorlijmen is gebeurd kunnen wij pas sausen. Met houtwerk doen wij het volgende; Afdekken, schoonmaken, schuren, 2 á 3x grondverven, plamuren, kitten, 1x aflakken, afdekmaterialen verwijderen. Bij ernstige schade branden wij de verf af.

 

De bovenstaande punten worden op zorgvuldige wijze uitgevoerd. Afhankelijk van de klus is het mogelijk dat de wijze waarop iets aangepast wordt. Zo kan Schildersbedrijf ’t Gooi b.v. het gewenste resultaat bieden voor iedere klus!

Bij ontdekking van houtrot geven wij dit altijd door aan u, wij bespreken de oplossingen met u. U maakt dus altijd zelf de keuze om het houtrot te laten vervangen of te laten herstellen. Is het niet te herstellen? Dan geven wij dat natuurlijk ook door aan u. Bij vervanging van houtrot hoeft u dus niet speciaal een ander bedrijf in te schakelen en te wachten tot deze tijd voor u vrijmaakt. Wij zullen u direct het juiste advies op maat geven en kunnen de opdrachten direct voor u uitvoeren. Hierdoor loopt u minder risico op onverwachtse schemamutaties. 

Naast schilderwerk kunt ook bij ons terecht voor andere werkzaamheden in de bouw zoals onder andere; behangwerk, stucwerk, timmerwerk, loodgieterswerk, vloeren, elektra of isolatie. Hiermee maken wij het u een stuk makkelijker en voordeliger en hoeft u dus niet met verschillende bedrijven in zee te gaan. Ook voor de extra werkzaamheden gebruiken wij altijd kwaliteitsmaterialen en ervaren ambachtslieden om zo de kwaliteit van onze werkzaamheden te kunnen garanderen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.